Ακαδημίες Μπάσκετ - Βόλεϊ

Τα Τμήματα ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ Μπάσκετ αποτελούν σημαντικότατο κομμάτι του ΑΠΟΛΛΩΝΑ!

Ακαδημίες Μπάσκετ - Βόλεϊ

Τα Τμήματα ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ Μπάσκετ αποτελούν σημαντικότατο κομμάτι του ΑΠΟΛΛΩΝΑ!

Στόχοι – Φιλοσοφία.

Στόχοι του συλλόγου μας είναι ειδικά στις μικρές ηλικίες, να γνωρίσουν τα παιδιά το άθλημα μέσα από το παιχνίδι και να το αγαπήσουν. Ατομκή και ομαδική εξέλιξη, αγάπη και σεβασμος για το άθλημα τον συμπαίκτη και τον αντίπαλο.                           

Οσο αφορά την ψυχολογία των παιδιών, η φιλοσοφία μας είναι να τα μάθουμε από πολύ μικρά να χαίρονται τον αγώνα, να παίζουν σωστά και ομαδικά, και με την βοήθεια των ικανών προπονητών τους να διαχειρίζονται την νίκη και την ήττα.

Είναι ιδιαίτερα σημαντικός παράγοντας για εμάς ο ρόλος του γονέα – κηδεμόνα στην

ψυχολογία των παιδιών. Πρέπει να είναι κοντά στα παιδιά να τα στηρίζουν αλλά συγχρόνως να δίνουν την σωστή καθοδήγηση, ώστε να μάθουν να εμπιστεύονται τους προπονητές, τους κανόνες και την φιλοσοφία της Ακαδημίας, χωρίς παρεμβάσεις έτσι ώστε να μπορέσουν να λειτουργήσουν απερίσκεπτα.

Στον κανονισμό λειτουργίας της Ακαδημίας μας που διέπεται από τις αρχές, την προπονητική και αγωνιστική φιλοσοφία που έκαναν τον ιστορικό σύλλογο του Απόλλωνα να πορεύετε με επιτυχίες και ασφάλεια από το έτος 1926 μέχρι σήμερα, περιλαμβάνονται οι αρχές οι αξίες τα δικαιώματα , οι υποχρέωσεις των αθλητών μας, των προπονητών μας καθώς και των γονέων – κηδεμόνων.

Αντίγραφο του Κανονισμού λειτουργίας, θα σας παραδοθεί, και θα είμαστε στην διάθεσή σας για την ανταλλαγή σκέψεων και απόψεων.

Αγαπητοί γονείς – κηδεμόνες μην ξεχνάτε, είναι απλά παιδιά, είναι φίλοι μεταξύ τους, χαμογελάνε , ήρθαν για να διασκεδάσουν, αγαπάνε το basket – volley, δεν υπάρχουν διαιτητές, δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα μεταξύ τους, τους ενώνει η αγάπη για τον αθλητισμό.

Η παρακίνηση, η παραμονή η αγάπη λοιπόν έρχεται νωρίς στο πρώιμο σταδιο της εισαγωγής του παιδιού στο παιχνίδι. Δώστε το δικαίωμα στο παιδί να κάνει λάθη,

να μάθει μέσα από αυτά και να εμπιστεύεται τον εαυτό του και τον προπονητή του.

Να ενθαρρύνετε τα παιδιά σας να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους.

Οι προπονήσεις γίνονται κάθε Σάββατο & Κυριακή στα κλειστά μας γήπεδα (Αριστοτέλους 11-Περιβόλα) 8:30-14:00 καθώς και Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη απόγευμα.

Πληροφορίες

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 2610.871926, καθημερινά 10:00-12:00 και Σαββατοκύριακο 09:00-14:00.
Ώρες λειτουργίας γραμματείας ακαδημίας στο κλειστό του Απόλλωνα (Κα Ασπασία Αλεξανδροπούλου):
Τετάρτη & Πέμπτη 17:00-21:00, Σάββατοκύριακο 9:00-14:00

Υπεύθυνος Ακαδημίας Κώστας Κανελλοπουλος (καθηγητής φυσικής αγωγής - προπονητής μπάσκετ) τηλ 6947.075609


Πληροφορίες τμήματος βόλεϊ στο τηλέφωνο 6976 407 090, Τεχνικός Διευθυντής Βόλεϊ, κ. Χριστόπουλος Γιώργος.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Εισιτήριο Διαρκείας

Πρόγραμμα Αγώνων

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ